Badrum

Till ett badrum behöver man inte köpa så mycket möbler, det är mer korgar och inredningsdetaljer som du bör inrikta dig på att köpa. Framförallt för att badrum ofta är ganska små och det får inte plats några möbler i badrummet förutom en mindre stol eller bänk att sitta på. Mattor däremot är något som alla badrum har, en vanlig badrumsmatta är skön att stå på efter man har duschat, du hittar badrumsmattor hos mattconcept.se

Ett badrum har en toalett, ett badkar eller en duschkabin och i vissa fall en bastu. En bastu är speciellt skönt att ha under de kalla vinterhalvåret här i Sverige.

Rum21.se/badrum – säljer oerhört många olika badrumsartiklar.

Interiora.se/Badrummet – Säljer inredning till badrum, handdukar, duschdraperier, morgonrockar och annat smått och gott.

Här hittar du en lista på alla webbutiker.

Andra saker som är bra att ha i ett badrum är ett skåp där man kan förvara handdukar och tvättsaker, en handdukstork är inte heller helt fel, det är skönt att vira runt sig i en varm handduk efter det att man har duschat.

Relevanta länkar:
http://www.badrumsbloggen.com/
– En bra blogg med bra inspiration till hur man kan inreda sitt badrum.

Inspiration till ett enkelt med snyggt badrum:

När man bygger ett badrum är det absolut snyggast att använda sig av kakel och så gärna så ljust som möjligt, vitt kakel ihop med svart kakel ger absolut den bästa designen för ett badrum.

Kommentarer

Kommentarer